“Kan hij straks op school de eindstreep halen?
Klaver 4 kinderlogopedist en logopedist lost taal- en uitspraakproblemen op”

Heeft uzelf of iemand van uw familie problemen met praten, spreken, taal, spelling, lezen, ademhalen, stem, horen, luisteren, mond-  en tongbewegingen, kauwen of (door)slikken van eten, drinken en pillen, en maakt u zich wel eens zorgen om de taal, spelling, lezen, (uit)spraak, stem, ademhaling, horen, luisteren, kauwen en (door)slikken van eten en drinken of andere mondfuncties van uw kind?
Een kinderlogopedist of logopedist van Kinderlogopedie en Logopedie Klaver 4 geeft u duidelijkheid en helpt.

  • Herkent u bij uzelf, uw baby, kind, partner, vader/moeder/broer of zus één of meer van deze signalen?
  • Heeft u of uw familielid er zelf last van òf belemmeren deze signalen uzelf of uw familielid in het contact met de omgeving?
  • Of heeft de òmgeving last van deze signalen òf wordt de omgeving erdoor belemmert of beperkt in het contact naar u toe?

Dàn is kinderlogopedische of logopedische behandeling bij Kinderlogopedie & Logopedie Klaver 4 zinvol!

De kinderlogopedisten en logopedisten van Kinderlogopedie & Logopedie Klaver 4 onderzoeken, begeleiden en behandelen stoornissen, problemen en moeilijkheden die een optimale communicatie, taal, spelling, lezen, ademhaling, kauwen en (door)slikken van eten, drinken of pillen en andere gezonde mondfuncties, in de weg staan.

Dat wil zeggen stoornissen, problemen, moeilijkheden of beperkingen op het gebied van taal, spelling, lezen, spraak, stem, horen, luisteren, ademhalen, mimiek, kauwen en (door)slikken van eten, drinken en pillen en andere mondfuncties.
Zie meer waarbij Klaver 4.

autisme

Kinderen en volwassenen met een stoornis in het autisme spectrum (ASS) en hun omgeving ervaren meestal problemen in de communicatie en hebben baat bij kinderlogopedie en logopedie.
Deze tekening is gemaakt door een jongen met PDD-NOS, een vorm van autisme. Hij heeft goed gevisualiseerd wat autisme is en hoe het voelt.

Aanmelden

Klaver 4 ws nr.1254d

Meld uzelf, uw baby, kind, partner, vader/moeder/broer of zus hier direct aan, voor een afspraak bij Kinderlogopedie & Logopedie Klaver 4 voor kinderlogopedie of logopedie in uw buurt of als u geen internet heeft, bel dan nu Kinderlogopedie & Logopedie Klaver 4 (tel. 010 – 592 38 94).
Voicemail aan de lijn? Spreek dan a.u.b. langzaam en duidelijk uw naam, telefoonnummer en boodschap in, dan bellen wij u zo snel mogelijk terug.

Kinderlogopedische en logopedische behandeling bij Kinderlogopedie en Logopedie Klaver 4 kost u niets. Lees hier meer.

Kijk hier voor uitgebreide informatie over de taal-, spraak-, adem-, stem-, gehoor- , luister-, slik- , kauw- en mondmoeilijkheden waar kinderlogopedie of logopedie bij helpt.

Heeft u een vraag? Vind hier eenvoudig en snel, een duidelijk antwoord!

Voor informatie kunt u ons kantoor bereiken

  • via contact,
  • per e-mail: info@logopedieklaver4.nl ,
  • telefonisch: 010 – 592 38 94. Voicemail aan de lijn? Spreek dan uw naam, boodschap en telefoonnummer in,
    zodat u zo snel mogelijk teruggebeld kan worden.
  • via WhatsApp-algemeen: 06 – 2000 60 68. U ontvangt zo snel mogelijk een reactie.

Ons team van enthousiaste en deskundige kinderlogopedisten en logopedisten staat voor u klaar. Wij helpen u graag. Neem contact met ons op!
Openingstijden? Kijk hier.

Verhindering

Een verhindering voor een afspraak, kunt u uitsluitend, gemakkelijk en snel hier melden. Dan komt uw verhindering namelijk direct bij de behandelend logopedist terecht!
Als het niet anders kan, dan kunt u uw verhindering ook telefonisch bij kantoor melden via tel.nr. 010 – 592 38 94. Spreek a.u.b. bij geen gehoor langzaam, duidelijk en volledig de voicemail in met uw bericht, de naam, geboortedatum dan degene om wie het gaat èn uw telefoonnummer.
De voicemail registreert datum, dag en tijdstip van de ingesproken verhindering. 
Verhinderingen via WhatsApp of de e-mail adressen @logopedieklaver4.nl, kan onze organisatie niet goed verwerken.
Daarom kunt u een verhindering niet doorgeven via de praktijk WhatsApp nummers of de e-mail adressen  @logopedieklaver4.nl
Een bericht van verhindering via de praktijk WhatsApp nummers of de e-mail adressen @logopedieklaver4.nl wordt niet geaccepteerd als een geldige verhindering.

Wanneer is mijn afspraak? Lees hier meer.
Wat is de naam van kinderlogopedist of logopedist? Kijk hier.

Lees hier meer over een verhindering en oplossingen bij een verhindering.

Waarvoor kunt u nog meer terecht bij Kinderlogopedie & Logopedie Klaver 4?

Kinderlogopedisten en logopedisten van Kinderlogopedie & Logopedie Klaver 4 geven ook in opdracht, scholing en preventie in de vorm van lezingen, workshops, presentaties en colleges aan opleidingen voor beroepssprekers, beroepstoneelspelers en beroepszangers, op basis van facturatie aan opdrachtgever (is niet voor rekening van de zorgverzekeraar).
En voeren in opdracht kinderlogopedische en logopedische diensten, ondersteuning en workshops uit voor scholen, instellingen, gemeentes en bedrijven, op basis van facturatie aan de opdrachtgever (is niet voor rekening van de zorgverzekeraar). Zie meer bij ‘Voor scholen en zakelijk

“It jus toetje en toepie”
dankzij Klaver 4 kinderlogopedist en logopedist: “Ik lust een koekje en een snoepje”