Kijk hieronder wat cliënten van ons zeggen!
Bij Kinderlogopedie & Logopedie Klaver 4 zijn velen u voorgegaan.

Zelf een beoordeling plaatsen? Klik hier
Uw beoordeling wordt via een beveiligde verbinding verzonden.

Hier wordt een volgende ingestuurde beoordeling weergegeven.

Die van u? Geef s.v.p. uw beoordeling over ons!

Uw naam (voornaam, volledige naam of anoniem), Via website *****

Ik belde voor wat praktische vragen over het starten met logopedie. En werd erg vriendelijk te woord gestaan. Ze heeft duidelijk passie voor haar vak, want ze gaf meteen al heel bruikbare tips. Wat mij ook meteen inzicht gaf in hoe coachend ze te werk gaan.

Maaike, Via website *****

Prettig eerste contact gehad, ik kreeg direct al wat tips, ik ben benieuwd naar het vervolg!

Marieke, Via website *****

Een tijd met onze dochter onder behandeling geweest bij Eva. Onze dochter vond het elke week weer een feest om erheen te gaan en ging echt met sprongen vooruit. Thuis oefenen ging hierdoor ook goed en met plezier. We hebben de behandeling als erg fijn ervaren en willen Eva hier heel erg voor bedanken.

Stefanie, Via website *****

Afgelopen week gebeld om een afspraak te maken voor onze zoon Dylan. Ik kreeg een hoop tips en had gelijk een telefonisch consult :). Heel erg fijn dat we gelijk aan de slag kunnen om onze zoon te helpen. Dank u wel.

Jaco van Leeuwen, Via website *****

Zojuist heb ik een helder telefonisch advies gekregen over de werkwijze met het aanbieden van logopedie op school indien een arrangement gegeven wordt vanuit Kentalis. Dank.

Aukjen, Via website *****

Ik ben als telecom adviseur voortreffelijk geholpen voor mijzelf en ook met tips voor een collega.
Ik kan deze praktijk aan iedereen aanbevelen!

Beau Bos, Via website *****
Mijn dochter van 8 heeft een super tijd gehad bij logopedie.
Ze is met stappen vooruit gegaan. Ze vond het onwijs leuk om bij Milenka te zijn.
Daar werd naar haar geluisterd en ze werd begrepen en dat vond ze zoo fijn.
Bedankt voor alles!
Maudy, Via website *****
Wat een enthousiast team van logopedisten bij Kinderlogopedie & Logopedie Klaver 4!
Op 6 december heb ik met veel plezier een incompany-training gegeven aan het hele team, gericht op therapeutschap.
Was erg leuk om te doen!
Brenda, Via website *****

Goede ervaringen gehad met hulp bij drink en eetproblemen van ons jongste zoontje (toen 5 maanden).
Hij had problemen met drinken uit de fles en later kwam daar ook moeite met hapjes bij.
Hulp en adviezen die aansluiten bij ons en ons kind.

Sandra, Via website *****

Mijn dochter heeft de afgelopen maanden met plezier en succes, logopedische behandelingen in Den Hoorn gehad.
Bedankt!

S., Via website *****

Mijn dochter is geruime tijd onder behandeling geweest bij klaver 4. Zij ging graag naar de logopedie en deed thuis ook goed mee met de oefeningen. Ze heeft er hard voor gewerkt, maar dankzij de prettige samenwerking spreekt mijn dochter nu keurig, duidelijk en vloeiend. Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met de logopedist.

Marieke, Via website *****

Onze dochter heeft autisme, waardoor sociale vaardigheden niet vanzelfsprekend zijn. Klavertje 4 geeft hele goede handvatten waarmee onze dochter aan de slag kan in allerlei situaties. Onze dochter neemt taal “letterlijk”, waardoor bijvoorbeeld anti-roos shampoo een heel andere betekenis kan krijgen.
Op dit vlak zijn de vordering ook enorm!
Klavertje 4, hartelijk bedankt!

Anoniem, Via website *****

Mijn zoon gaat met alle plezier naar de logopedie Klaver 4. Zijn logopediste (Annelies), weet precies wat mijn zoon nodig heeft. Ik ben hartstikke tevreden over Klaver 4.

Fatma, Via website *****

Mijn zoon vindt het altijd leuk om bij Annelies opdrachten te krijgen.
Hij gaat met plezier naar logopedie en wij zien een vooruitgang bij hem.

Badr Albadawi , Via website *****

Goede behandeling die zich fijn richt op de hulpvraag van kind en ouders.

A., Via website *****

Toen mijn zoon 4 jaar was, praatte hij zo: ‘It vin apetooien leut’ (ik vind apekooien leuk). Hij verving namelijk in alle woorden de ‘k’ door een ‘t’, omdat hij de ‘k’ niet kon uitspreken. Ik kon vaak begrijpen wat bij bedoelde, maar op school en bij familie en vrienden was dat lastiger. Dit was heel frustrerend voor hem en zijn omgeving. Zelf met hem oefenen, gaf geen verbetering van zijn spraak. Toen heb ik logopedische hulp voor hem gezocht bij logopedie Klaver 4. Hij heeft van Eline meer dan 1,5 jaar intensieve logopedie gekregen. Volgens Eline was het een hele klus, omdat het patroon van het vervangen van de ‘k’ door een ‘t’ diep ingesleten en hardnekkig was. Gelukkig is het Eline met veel geduld en vakmanschap gelukt om zijn spraakpatroon te wijzigen en is er in zijn spraak helemaal niets meer van te merken.

Claudia, Via website *****

Ik heb veel Nederlands geleerd van Eline, het was heel gezellig elke keer en we deden veel leerzame en leuke spellen. Bedankt!

Truong, Via website *****

Op 5 december de logopedisten van Klaver 4 geschoold in de motiverende gespreksvoering Plus. Het was een inspirerende nascholing waarbij mij als trainer van Leerpunt Koel het enthousiasme en de professionaliteit van de medewerkers opviel. Dank jullie voor de leuke dag en graag tot een volgend keer!

Marcel, Via website *****
Zeer tevreden over aandacht voor mijn dochter wordt veel tijd besteed aan de ontwikkeling van wat zij nodig heeft.
M.Hilbrandie , Via website *****

Mijn behandelaar is Eline. Ik heb hier met veel plezier gezeten vanaf mijn negende jaar. Toen sprak ik amper Nederlands, maar nu ben ik zeventien jaar oud en spreek ik het veel beter. Ik ben erg tevreden met het resultaat. Eline legde alles goed uit, verbeterde de uitspraak en zij kan heel snel zien waar je niet goed in bent en wat je nog kunt verbeteren. Daar kan zij heel goed mee om gaan en je op een goede weg helpen. Ik wil je heel erg bedanken voor een leuke tijd.

Phuong Do, Via website *****
Ons zoontje, Jamie, is behandeld door Eline. Ze was vanaf het begin al geïnteresseerd in zijn ASS en heeft zich hierin ook ingelezen. Daardoor kon ze beter begrijpen wat er in zijn hoofdje omgaat en hem beter helpen. Heel erg bedankt Eline!
Danique, Via website *****
Met mijn zoontje ivo is een aantal maanden lang heel intensief gewerkt aan zijn spraak en auditief geheugen. Hij heeft dit altijd als zeer plezierig ervaren en hij heeft daardoor mede op school zeer grote sprongen gemaakt. Dank jullie wel daarvoor
Linda Ritz, Via website *****
Mijn dochter heeft ruim 1 jaar logopedie aan huis gehad, we zijn zeer tevreden. Mede door haar inspanningen is mn dochter goed gaan eten en is ze van de sonde afgeraakt.Zonder deze hulp was dat nog niet gebeurt vrees ik. Bedankt hiervoor we zijn jullie voor altijd dankbaar.
Vlugt, Via website *****
Mijn zoon heeft bij Eline extra les gekregen voor de Nederlandse taal. Mijn zoon heeft sindsdien een vooruitgang geboekt met de Nederlandse taal waar ik enorm blij mee ben!
Nadia , Via website *****