Kijk hieronder wat mensen van ons zeggen!
Bij Kinderlogopedie & Logopedie Klaver 4 zijn velen u voorgegaan.

Zelf een beoordeling plaatsen? Klik hier
Uw beoordeling wordt via een beveiligde verbinding verzonden.

Heel tevreden over de deskundigheid van de logopedist van mijn dochtertje.

Sandra, Via website *****

Mijn zoontje is bij Klaver4 in behandeling omdat hij stottert. Ik ben erg tevreden hoe er te werk wordt gegaan. De logopedist weet hem te enthousiasmeren door in te spelen op zijn belevingswereld. Mijn zoontje gaat altijd met plezier naar logopedie.

Joyce, Via website *****

Ik heb stage gelopen bij Kinderlogopedie en Logopedie Klaver 4. Ik heb een fijne stage gehad waarin ik mij erg goed heb kunnen ontwikkelen. Ik werd goed begeleid en mijn stagebegeleiders hebben veel tijd en aandacht in mij gestoken, om mij te helpen ontwikkelen. Zij stonden altijd klaar wanneer ik hen nodig had.

Lisha, Via website *****

Ik ben echt tevreden over de logopedist van mijn zoontje. Zij is altijd duidelijk en open.

Cathy, Via website *****

Ik zou graag willen dat ze langer logopedie krijgt.

Victoria, Via website *****

Er werd duidelijk aan mij uitgelegd waar de oefeningen voor zijn en de logopediste speelde goed in op het onduidelijk spreken van mijn dochter.

Edwin, Via website *****

De taalontwikkeling en verstaanbaarheid van onze zoon zijn erg goed vooruit gegaan. Hij heeft heel veel baat gehad bij de logopedielessen. Hij denkt nu zelf ook veel meer na over de uitspraak van woorden. Ook de woordenschat van onze zoon is enorm gegroeid. Het belangrijkste is dat hij zich nu ook goed talig kan uiten naar leeftijdsgenootjes en dat zij hem goed begrijpen. Wij zijn erg tevreden over de behandeling en werkwijze. Onze zoon vond het altijd erg leuk bij de logopedielessen en natuurlijk ook om de stickers uit te kiezen!

Miranda, Via website *****

Super leuk contact heeft de logopediste met Daimen, waardoor zij hem goed kan bereiken. Fijn om veel afwisseling te krijgen in de oefeningen. Ook na lang nadenken kan ik niet tot verbeterpunten komen.

Nicole, Via website *****

Mijn zoontje Pelle vind de logopedist erg leuk, dus gaan we nog naar Maassluis ook als we nog in Rotterdam wonen.

Lotte, Via website *****

Ga zo door, vooral het inspelen op situaties, actief zijn in oefeningen en dan je doel bereiken zijn zeker jullie sterk punten en de reden dat Sander graag naar de “praatles”gaat.

C., Via website *****

Goede handvaten gekregen. Fijne tijd gehad!

Anne, Via website *****

Wij zijn echt blij met de logopedie en de positieve motivatie.

Fatma, Via website *****

Ik ben heel tevreden en mijn dochter is erg op haar gemak bij de praatjuf.

Fajah, Via website *****

Goed op weg geholpen. Laagdrempelig en prettig in contact.

L., Via website *****

Ik belde voor wat praktische vragen over het starten met logopedie. En werd erg vriendelijk te woord gestaan. Ze heeft duidelijk passie voor haar vak, want ze gaf meteen al heel bruikbare tips. Wat mij ook meteen inzicht gaf in hoe coachend ze te werk gaan.

Maaike, Via website *****

Prettig eerste contact gehad, ik kreeg direct al wat tips, ik ben benieuwd naar het vervolg!

Marieke, Via website *****

Een tijd met onze dochter onder behandeling geweest bij Eva. Onze dochter vond het elke week weer een feest om erheen te gaan en ging echt met sprongen vooruit. Thuis oefenen ging hierdoor ook goed en met plezier. We hebben de behandeling als erg fijn ervaren en willen Eva hier heel erg voor bedanken.

Stefanie, Via website *****

Afgelopen week gebeld om een afspraak te maken voor onze zoon Dylan. Ik kreeg een hoop tips en had gelijk een telefonisch consult :). Heel erg fijn dat we gelijk aan de slag kunnen om onze zoon te helpen. Dank u wel.

Jaco van Leeuwen, Via website *****

Zojuist heb ik een helder telefonisch advies gekregen over de werkwijze met het aanbieden van logopedie op school indien een arrangement gegeven wordt vanuit Kentalis. Dank.

Aukjen, Via website *****

Ik ben als telecom adviseur voortreffelijk geholpen voor mijzelf en ook met tips voor een collega.
Ik kan deze praktijk aan iedereen aanbevelen!

Beau Bos, Via website *****
Mijn dochter van 8 heeft een super tijd gehad bij logopedie.
Ze is met stappen vooruit gegaan. Ze vond het onwijs leuk om bij Milenka te zijn.
Daar werd naar haar geluisterd en ze werd begrepen en dat vond ze zoo fijn.
Bedankt voor alles!
Maudy, Via website *****
Wat een enthousiast team van logopedisten bij Kinderlogopedie & Logopedie Klaver 4!
Op 6 december heb ik met veel plezier een incompany-training gegeven aan het hele team, gericht op therapeutschap.
Was erg leuk om te doen!
Brenda, Via website *****

Goede ervaringen gehad met hulp bij drink en eetproblemen van ons jongste zoontje (toen 5 maanden).
Hij had problemen met drinken uit de fles en later kwam daar ook moeite met hapjes bij.
Hulp en adviezen die aansluiten bij ons en ons kind.

Sandra, Via website *****

Mijn dochter heeft de afgelopen maanden met plezier en succes, logopedische behandelingen in Den Hoorn gehad.
Bedankt!

S., Via website *****

Mijn dochter is geruime tijd onder behandeling geweest bij klaver 4. Zij ging graag naar de logopedie en deed thuis ook goed mee met de oefeningen. Ze heeft er hard voor gewerkt, maar dankzij de prettige samenwerking spreekt mijn dochter nu keurig, duidelijk en vloeiend. Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met de logopedist.

Marieke, Via website *****

Onze dochter heeft autisme, waardoor sociale vaardigheden niet vanzelfsprekend zijn. Klavertje 4 geeft hele goede handvatten waarmee onze dochter aan de slag kan in allerlei situaties. Onze dochter neemt taal “letterlijk”, waardoor bijvoorbeeld anti-roos shampoo een heel andere betekenis kan krijgen.
Op dit vlak zijn de vordering ook enorm!
Klavertje 4, hartelijk bedankt!

Anoniem, Via website *****

Mijn zoon gaat met alle plezier naar de logopedie Klaver 4. Zijn logopediste (Annelies), weet precies wat mijn zoon nodig heeft. Ik ben hartstikke tevreden over Klaver 4.

Fatma, Via website *****

Mijn zoon vindt het altijd leuk om bij Annelies opdrachten te krijgen.
Hij gaat met plezier naar logopedie en wij zien een vooruitgang bij hem.

Badr Albadawi , Via website *****

Goede behandeling die zich fijn richt op de hulpvraag van kind en ouders.

A., Via website *****

Toen mijn zoon 4 jaar was, praatte hij zo: ‘It vin apetooien leut’ (ik vind apekooien leuk). Hij verving namelijk in alle woorden de ‘k’ door een ‘t’, omdat hij de ‘k’ niet kon uitspreken. Ik kon vaak begrijpen wat bij bedoelde, maar op school en bij familie en vrienden was dat lastiger. Dit was heel frustrerend voor hem en zijn omgeving. Zelf met hem oefenen, gaf geen verbetering van zijn spraak. Toen heb ik logopedische hulp voor hem gezocht bij logopedie Klaver 4. Hij heeft van Eline meer dan 1,5 jaar intensieve logopedie gekregen. Volgens Eline was het een hele klus, omdat het patroon van het vervangen van de ‘k’ door een ‘t’ diep ingesleten en hardnekkig was. Gelukkig is het Eline met veel geduld en vakmanschap gelukt om zijn spraakpatroon te wijzigen en is er in zijn spraak helemaal niets meer van te merken.

Claudia, Via website *****

Ik heb veel Nederlands geleerd van Eline, het was heel gezellig elke keer en we deden veel leerzame en leuke spellen. Bedankt!

Truong, Via website *****

Op 5 december de logopedisten van Klaver 4 geschoold in de motiverende gespreksvoering Plus. Het was een inspirerende nascholing waarbij mij als trainer van Leerpunt Koel het enthousiasme en de professionaliteit van de medewerkers opviel. Dank jullie voor de leuke dag en graag tot een volgend keer!

Marcel, Via website *****
Zeer tevreden over aandacht voor mijn dochter wordt veel tijd besteed aan de ontwikkeling van wat zij nodig heeft.
M.Hilbrandie , Via website *****

Mijn behandelaar is Eline. Ik heb hier met veel plezier gezeten vanaf mijn negende jaar. Toen sprak ik amper Nederlands, maar nu ben ik zeventien jaar oud en spreek ik het veel beter. Ik ben erg tevreden met het resultaat. Eline legde alles goed uit, verbeterde de uitspraak en zij kan heel snel zien waar je niet goed in bent en wat je nog kunt verbeteren. Daar kan zij heel goed mee om gaan en je op een goede weg helpen. Ik wil je heel erg bedanken voor een leuke tijd.

Phuong Do, Via website *****
Ons zoontje, Jamie, is behandeld door Eline. Ze was vanaf het begin al geïnteresseerd in zijn ASS en heeft zich hierin ook ingelezen. Daardoor kon ze beter begrijpen wat er in zijn hoofdje omgaat en hem beter helpen. Heel erg bedankt Eline!
Danique, Via website *****
Met mijn zoontje ivo is een aantal maanden lang heel intensief gewerkt aan zijn spraak en auditief geheugen. Hij heeft dit altijd als zeer plezierig ervaren en hij heeft daardoor mede op school zeer grote sprongen gemaakt. Dank jullie wel daarvoor
Linda Ritz, Via website *****
Mijn dochter heeft ruim 1 jaar logopedie aan huis gehad, we zijn zeer tevreden. Mede door haar inspanningen is mn dochter goed gaan eten en is ze van de sonde afgeraakt.Zonder deze hulp was dat nog niet gebeurt vrees ik. Bedankt hiervoor we zijn jullie voor altijd dankbaar.
Vlugt, Via website *****
Mijn zoon heeft bij Eline extra les gekregen voor de Nederlandse taal. Mijn zoon heeft sindsdien een vooruitgang geboekt met de Nederlandse taal waar ik enorm blij mee ben!
Nadia , Via website *****
Ik heb erg goede logopedie gehad! De sessies waren altijd erg gezellig en leerzaam. Ik heb vroeger als kind ook logopedie gehad, maar nu is het praten eindelijk helemaal goed. Ook heb ik een boel handvatten gekregen die ik kan gebruiken, mocht ik weer wat afglijden. Kortom, erg fijne logopedie, het heeft zeker geholpen voor mijn uitspraak/articulatie en daardoor ook voor mijn zelfvertrouwen!
Yvonne, Via website *****
Enorm veel baat gehad van de wijze lessen van Patricia,
dank daarvoor.
Robbert de Bruin, Via website *****
Met onze zoon van 2.5-3 jaar hebben we een half jaar met Els gewerkt aan het verbeteren van zijn verstaanbaarheid. Niemand kon hem echt goed verstaan, zelfs zijn vader niet. Voor een, toch al snel gefrustreerd jongetje was dat de aanleiding om hulp te zoeken. Hij heeft wekelijks met plezier met Els gewerkt en is nu goed verstaanbaar, ook voor zijn juffen op het KDC en de peuterspeelzaal. De momenten dat hij klanken nog niet helemaal goed uitspreekt, kunnen wij hem herinneren aan hoe het wel moet en gaat het de tweede keer wel goed. We hebben door hulp van Els kunnen voorkomen dat hij gefrustreerd raakte over zijn spraak en verstaanbaarheid. En fijn: vlak voor de zomer controleert Els nogmaals zijn taalontwikkeling op leeftijdsniveau, even een check is fijn, zodat we kunnen meten dat hij ook zijn spontane taalontwikkeling goed oppakt zonder logopedie. Alvast bedankt Els!
Rianne, Via website *****
Sinds kort krijgt Frans logopedie van Klaver 4 i.v.m. afasie e.a. problemen na 2 zware herseninfarcten. Tot nu toe in diverse instellingen geen stimulerende ervaringen, voor-al het advies ons neer te leggen bij beperkingen, berusten in gebarentaal.
Bij de kennismaking met Patricia Kabasubabu was er meteen een ‘klik’. Een echte verademing na alle negativiteit: heel positieve instelling, meteen oefeningen opgeven, zoeken naar diverse mogelijkheden/hulpmiddelen om al het mogelijke (wat er wel degelijk in zit) eruit te halen, We zijn ontzettend blij met haar, groot compliment en hopen met haar het leven van Frans en mij te verrijken omdat goede communicatie zo belangrijk is! Ook heel blij dat Klaver 4 de mogelijkheid biedt van logopedie aan huis gezien de beperkte mobiliteit van Frans.
Frans en Elly van Bloois-de Schipper, Via website *****
Ik ben er tevreden, me zoon (Batuhan) ging altijd vrolijk daar naartoe hij was daar nooit aan het vervelen en had het daar altijd naar zijn zin. Dankuwel Logopedie Klaver 4 we gaan jullie nooit vergete.
Karakurt, Via website *****
dankzij de logopedie is Jim goed verstaanbaar. met heel veel geduld van Mariska Hanemaaijer heeft Jim de juiste articulatie gekregen bij bepaalde letters. Bedankt Mariska voor jou inzet.
wendy van leeuwen, Via website *****
De logopedie voor mijn zoon van 5 jaar werd door een kinderlogopedist van Klaver 4 gegeven. Haar begeleiding was bijzonder geduldig, waardoor de afspraken prettig verliepen. Ze legde alles duidelijk uit aan mijn zoon en kon aanvullende achtergrondinformatie aan mij geven. Zodra het voldoende goed ging hebben we in overleg de behandeling snel weer kunnen afronden.
A., Via website *****
Vanwege stemproblemen ben ik naar logopedie gegaan. Mijn stem deed zeer als ik wat langere tijd sprak of mijn stem moest verheffen. Nu heb ik geleerd hoe ik op een andere manier mijn stem kan gebruiken en zijn mijn klachten sterk verminderd. Ik ben er erg blij mee! Bedankt!
Renske, Via website *****
via deze weg wil ik graag Eline bedanken voor de afgelopen jaren dat we bij je zijn geweest mijn beide kinderen zijn bij je geweest je hebt ze altijd leuk een goed geholpen ook als was mijn zoon niet altijd betrokken nogmaals bedankt Eline de Rooij
elmas, Via website *****
Tim (5 jaar) kwam voor problemen met kwijlen, niet goed slikken, bepaalde klanken, maar ook had hij moeite om goede zinnen te maken.
Op een leuke, speelse manier is daar goed aan gewerkt (wat zeker bij Tim aansluit omdat hij erg van spelletjes houd en visueel ingesteld is). Hij ging altijd graag naar Els en deed zijn oefeningen ook met plezier. (en Els moest ook vaak om Tim lachen). En nu gaat het heel goed.We zijn heel tevreden met wat Els bereikt heeft. Ze had altijd veel interesse in Tim zelf en voerde hele gesprekken. Al spelenderwijs heeft ze bereikt wat nodig was. (soms verzon ze ter plekke een spelletje bij het probleem wat er speelde)
Els heeft ook vaak naar mij geluisterd, ik kon ook mijn verhaal doen als ik niet wist of de dingen die speelden “gewoon” waren en ik er even geen raad mee wist. Vaak kon ze mij gerust stellen en kon ik sommige dingen “los laten”
Els Verbiest super bedankt voor al je tijd, inzet, creativiteit, geduld, raad, tips, luisterend oor ! BEDANKT,! Tim + ouders
Els, Via website *****
Ik heb geleerd hoe ik woorden kan leren en wat de betekenis is van woorden en nu kan ik meer praten en logopedie is heel leuk voor mij!
Rami, Via website *****
Ik bedank logopedie voor alles wat jullie hebben gedaan voor mij ik ben beter dan vroeger bedank voor alles.
Hood Barwari, Via website *****
Ik ben heel erg goed/ leuk geholpen bij klaver 4 om bepaalde klinkers beter uit te spreken…bedankt daarvoor!!!!
Gwen, Via website *****
Via deze weg wil ik nogmaals Els Verbiest bedanken.
Wesley zit inmiddels een paar weken in groep 3 en begint al aardig wat woordjes te lezen.
Wij hebben het idee dat hij het prima naar zijn zin heeft in groep 3.
Fam. Noordam, Via website *****
Bij logopedie heb ik geleerd om zinnen te maken, maar dan langer. Ik heb nieuwe woorden geleerd en kan nu verhalen maken. Ik vind het heel leuk.
Dani, Via website *****
Ik ben ontzettend vooruit gegaan om sommige letters uitgespreken, dankzij Klaver 4. Heel erg bedankt daarvoor!
Mina, Via website *****
Via deze weg wil ik nogmaals Els Verbiest bedanken.
Wat wordt er met veel kennis en enthousiasme gewerkt! Annelies heeft zich zelfs gespecialiseerd in ASS! Je merkt dat de hulp niet stopt bij spreken, maar door getrokken wordt naar het hele communiceren. Bedankt voor al je hulp!
Wessel, Via website *****
Door de logopedie heb ik geleerd om betere zinnen te maken. Zelfs zo goed dat ik deze review kan schrijven :p
Ik heb zoveel geleerd dat ik mijn Nederlands examen heb gehaald met een 7 :D!!!
Adela, Via website *****
Ik ben blij dat ik door de logopedie nu wel goed de ‘r’ kan zeggen en dat al na een paar keer. Heel erg tevreden. Dankjewel.
Jasmijn, Via website *****
Dankzij logopedie klaver 4 heb ik een goede verklaring gehad voor mijn afasie.
Hierdoor krijg ik eindelijk de extra zorg op mijn school die ik nodig heb. Dank jullie wel.
Suus, Via website *****
Er is hard gewerkt aan een passende oplossing voor mijn stemprobleem. Met tips en trucks maar vooral oefeningen op maat is mijn stem een stuk helderder.
Ans, Via website *****
Dankzij Logopedie Klaver 4 heb ik na lesgeven voor de klas geen stemproblemen meer. Dank jullie wel!
Britt van der Berg, Via website *****
Ik ben ontzettend geholpen met de logopedie bij Klaver 4, bij mij om de hoek. Ik ben blij dat ik het gedaan heb. Als ik dit niet gedaan had, had ik misschien helemaal niet meer kunnen praten. En ik ben nu minder benauwd.
Jannie, Via website *****

Ik ben echt tevreden over de logopedist van mijn zoontje. Zij is altijd duidelijk en open.

Cathy, Via website *****
Wij zijn blij als ouders met de logopedie voor Hakima en Driss. Onze oudste dochter Fatima heeft ook logopedie gevolgd bij jullie en we zijn blij met de behaalde resultaten.
azaryouh, Via website *****

Ik voel me als moeder heel goed begrepen bij de logopediste. Ze geeft goede en duidelijke tips en helpt waar dat kan. Dikke pluim!

Miranda, Via website *****