Werken bij Kinderlogopedie & Logopedie Klaver 4 

Hart bij de logopedie en eigenlijk toe aan een volgende stap in je carrière?
Dan zijn onze vacatures interessant voor jou, OOK VOOR AFSTUDEERDERS:

Kinderlogopedie & Logopedie Klaver 4 staat voor vakkundigheid, professionaliteit, collega- en klantvriendelijkheid en is op zoek naar logopedisten, met en zonder ervaring, als collega’s/teamleden voor een afwisselende functie in een uitdagende professionele werksetting met mogelijkheden voor brede ontplooiing.

Er wordt samen met jou gekeken naar een goede indeling van locaties, werkdagen en uren, zodat er een balans is tussen behandelen, administratie, overige uren op het werk en privé tijd thuis. Zie jij jezelf in dit beeld?
Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. Ook zij die bijna afstuderen of net afgestudeerden zijn welkom.

Er zijn per heden te vervullen vacatures (parttime/fulltime/zwangerschapsvervanging) voor onze vestigingen en op onze locaties in het mooie Maassluis, Den Hoorn, Delft en Maasland. Aanvang, het aantal uren en de werkdagen worden in overleg met jou afgesproken.

Onze functies zijn geknipt voor logopedisten met een flexibele instelling die de ambitie hebben om allround en zelfstandig  te werken èn zich tegelijk gesteund ziet door een uur per week coaching door een ervaren collega en een team van 9 gemotiveerde en goed op elkaar ingespeelde collega’s.
Er wordt gewerkt in praktijkvestiging alsook op scholen en andere locaties. De praktijk is maandag t/m zaterdag geopend. Rijbewijs en beschikbaarheid over een auto strekken tot aanbeveling.

Onze praktijk biedt, naast een marktconform salaris, uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden. Een greep daar uit zijn:

 • minimaal 23 doorbetaalde vakantiedagen p/j bij full-time dienstverband. Afhankelijk van duur en grootte dienstverband, naar rato. Naast doorbetaalde vakantiedagen ook vakantiegeld.
 • deelname aan pensioenregeling
 • het is een pré als je een dag(deel) in het weekend of avond kunt werken:
  150 % salaris voor behandelingen op zaterdag en 125 % salaris voor behandelingen na 18.00 uur
 • standaard extra administratietijd uitbetaald en doorbetaalde praktijkvergaderingen
 • inwerkperiode en daarna structureel wekelijks een uur coaching door een ervaren logopedist
 • minder administratieve handelingen door gebruik ZorgMail en Zorgdomein
 • lidmaatschap van de geaccrediteerde kwaliteitskring van de praktijk
 • reiskostenvergoeding
 • eigen werklaptop, i-pad en smartphone telefoon
 • vergoeding van individuele scholing, mogelijkheden tot specialisatie en jaarlijkse incompany scholing
 • ruime tegemoetkoming kosten lidmaatschap NVLF en KP-registratie
 • word je zwanger? Dan heeft de praktijk een professionele elektrische dubbelzijdige borstkolf voor bruikleen tot 9 maanden na de bevalling

Binnen onze praktijk zijn standaard:

 • gevarieerd cliëntenaanbod
 • gezellige, verzorgde en goed geoutilleerde werkomgeving op locaties en scholen
 • veel collegiaal overleg, inspirerende teamgeest en fijne werksfeer
 • een duidelijke en prettige werkstructuur
 • goede contacten en samenwerking met (huis)artsen, consultatiebureaus en diverse disciplines waaronder kinderfysiotherapie
 • bij alle locaties (op eentje na) gratis parkeergelegenheid voor auto en veelal goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer

Wij zijn geïnteresseerd in wie jij als persoon bent en jouw professionele inbreng. Wij vinden het namelijk belangrijk dat je jouw kwaliteiten kunt inzetten en bevlogenheid voor je werk voelt. Dat je werk jou energie geeft en in je werk het beste van jezelf tot uiting komt.

Dit is wat logopedisten die bij ons werken en bij ons hebben gewerkt, zeggen:

“De wekelijkse coaching van een uur ervaar ik als een hele grote meerwaarde.
“Ik werk er altijd met plezier.”
“Uit de grond van mijn hart wil ik Klaver 4 bedanken voor alle kansen die zij mij heeft gegeven op het gebied van mijn carrière als logopedist. Dankzij Klaver 4 heb ik mij kunnen ontwikkelen tot de logopedist en persoon die ik nu ben en daar ben ik Klaver 4 heel dankbaar voor”.
“De praktijk is goed georganiseerd, gestructureerd en transparant.”
“Ze staan altijd open voor je vragen en opmerkingen en er wordt ook echt wat mee gedaan.”
“Ik heb een fijne stage van een half jaar bij Klaver 4 gehad waarin ik mij erg goed heb kunnen ontwikkelen. Ik werd goed begeleid en mijn stagebegeleiders hebben veel tijd en aandacht in mij gestoken, om mij te helpen ontwikkelen. Zij stonden altijd klaar wanneer ik hen nodig had.”
“Een half jaar lang heb ik stage gelopen bij Kinderlogopedie & Logopedie Klaver 4, op verschillende locaties en bij verschillende logopedisten. De begeleiding was prettig en professioneel. Ik heb alle kansen gekregen om mijn logopedische vaardigheden te ontwikkelen in praktijk Klaver 4. Ik kijk er met veel plezier op terug.”
“Ik heb ruim 7 jaar een fantastische tijd bij Klaver 4 gehad.”

Trekt het beeld van onze praktijk je aan en ben je enthousiast geworden om aan de slag te gaan als logopedist bij Kinderlogopedie & Logopedie Klaver 4 in een zelfstandige baan met veel afwisseling? Heb je (bijna) een h.b.o. diploma logopedie?
Dan ontvangen wij graag je CV voorzien met een korte motivatie.
Mail deze naar elinevanhoogdalem@logopedieklaver4.nl of stuur naar
Kinderlogopedie & Logopedie Klaver 4
t.a.v. Eline van Hoogdalem
Haardstede 8
3155 BV  Maasland

Bij vragen over deze vacatures of over onze werkwijze, kun je contact opnemen met Eline van Hoogdalem via telefoonnummer: 010 – 592 38 94 (spreek bij geen gehoor a.u.b. de voicemail in dan bellen wij je snel terug)
e-mail: elinevanhoogdalem@logopedieklaver4.nl

Wij begroeten je graag als onze nieuwe collega in ons team!

“Gitaar is muziekinstrument. Dat je mooi lawaai maakt. Iets mee spelen en dat maakt dan muziek.
dankzij Klaver 4 kinderlogopedist en logopedist geen onlogische zinnen meer”