Online kinderlogopedie en logopedie, dat is kinderlogopedie en logopedie op afstand (internet-/telelogopedie) via het beeldscherm van uw computer, notebook, tablet of smartphone middels een beveiligde videoverbinding.

Online kinderlogopedie en online logopedie wordt bij Kinderlogopedie & Logopedie Klaver 4 door alle zorgverzekeraars volledig vergoed.

Voor online logopedie, is alleen maar nodig dat u:

  • uw e-mail adres en mobiele telefoonnummer bij direct aanmelden of verhindering, naar het WhatsApp telefoonnummer van uw behandelend kinderlogopedist/logopedist appt onder vermelding van “online logopedie” of anders via contact of info@logopedieklaver4.nl aan ons doorgeeft.
    De behandelend kinderlogopedist/logopedist kan dan met behulp van uw e-mailadres en/of mobiele telefoonnummer, een link met inlogcode naar u toe sturen.
  • een werkende internetverbinding heeft, controleer deze.
    Uw apparaat met snoer en stekker verbonden aan het stroomnet en bedraad internet, geven de beste verbinding, beeld- en geluidskwaliteit.
  • op de datum, dag en het tijdstip van de afspraak, 5 tot 10 minuten tevoren gereed bent voor online logopedie, zodat u in die tijd
  • de internet- de beeld- en geluidskwaliteit kunt controleren en in uw apparaat zo nodig nog kunt aanpassen.

Online kinderlogopedie en online logopedie draagt er toe bij dat het door u gewenste resultaat sneller en beter wordt bereikt!