“Wordt wat u inspreekt, door uw smartphone, tablet of navigatie niet herkend?
Dankzij Klaver 4 kinderlogopedist en logopedist begrijpen apparaten u in één keer”

Klaver 4 ws nr.13aIn het dagelijkse leven is, zoals iedereen merkt, communicatie onmisbaar.
Adequate taal, spelling, lezen, spraak, ademhaling, stem, horen, luisteren, kauwen, slikken en mond-, tongspieren zijn in samenspel met elkaar, essentieel voor communicatie, ademhaling, kauwen en (door)slikken van eten, drinken en pillen, en andere mondfuncties.

Optimale communicatie, ademhaling en mondfuncties dragen bij aan een succesvol, geslaagd en gelukkig leven zonder veel stress en frustratie, zowel privé als zakelijk.

Hoe belangrijk zijn ùw communicatie, ademhaling, kauwen en (door)slikken van eten, drinken en pillen, en andere mondfuncties, of diè van uw uw baby, kind, partner, moeder/vader/broer of zus, thuis, op school en op het werk voor uzelf, hunzelf of de omgeving?
Kinderlogopedie en logopedie Klaver 4 bevordert uw communicatie, ademhalen en mondfuncties door verbetering van onder meer taal, spelling, lezen, uitspraak, ademhaling, stem, horen, luisteren, kauwen en (door)slikken van eten, drinken en pillen, en andere mondfuncties.

Het verbeteren van de voorwaarden voor het begrijpen en produceren van gesproken en geschreven taal (zoals lezen en spellen), ademhalen, kauwen en (door)slikken van eten, drinken en pillen en andere mondfuncties, is wat kinderlogopedisten en logopedisten van Klaver 4 doen, zodat u optimaal kunt communiceren, ademhalen, kauwen en (door)slikken.

Kinderlogopedisten en logopedisten van Kinderlogopedie & Logopedie Klaver 4 bieden oplossingen op maat, bij moeilijkheden, belemmeringen en beperkingen in de communicatie, taal, ademhaling, mondfuncties, kauwen en (door)slikken van eten, drinken en pillen speciaal bij baby’s, kinderen, volwassenen en ouderen. Klaver 4 kinderlogopedisten en logopedisten signaleren, diagnosticeren, begeleiden, adviseren en behandelen.

Als u duidelijk communiceren, ontspannen ademhaling en goede mondfuncties waaronder probleemloos kauwen en (door)slikken van eten, drinken en pillen belangrijk vindt?

Als u wilt u dat uw praten, spreken, spellen, lezen, ademhaling, stem, gehoor en luisteren, kauwen en (door)slikken van eten, drinken en pillen, en andere mondfuncties van uzelf, uw baby, kind, partner, vader/moeder/broer of zus beter gaan?

Èn u vindt het ook belangrijk dat u goed geholpen wordt?

Aanmelden

Meld uzelf of iemand van uw familie dan nu hier aan voor een afspraak bij Kinderlogopedie & Logopedie Klaver 4 of als u geen internet heeft, bel dan nu Kinderlogopedie & Logopedie Klaver 4 (tel. 010 – 592 38 94). Krijgt u de voicemail aan de lijn? Spreek dan a.u.b. langzaam en duidelijk uw naam, telefoonnummer en boodschap in, dan bellen wij u zo snel mogelijk terug. Ons team van enthousiaste en deskundige kinderlogopedisten en logopedisten staat voor u klaar. Wij helpen u graag.  Neem contact met ons op!

Kinderlopedische en logopedische behandeling bij Kinderlogopedie & Logopedie Klaver 4 kosten u niets. Lees hier meer.

Kijk hier om te zien bij welke signalen bij uzelf, uw baby, kind, partner, vader/moeder/broer of zus, kinderlogopedie of logopedie zinvol is!
Kijk hier waarbij kinderlogopedie of logopedie helpt!

Heeft u een vraag? Vind hier eenvoudig en snel, een duidelijk antwoord!

Voor informatie kunt u ons kantoor bereiken

  • via contact
  • per e-mail: info@logopedieklaver4
  • telefonisch: 010 – 592 38 94. Voicemail aan de lijn? Spreek dan uw naam, telefoonnummer in, zodat u zo snel mogelijk teruggebeld kan worden.
  • via WhatsApp-algemeen: 06 – 2000 60 68. U ontvangt spoedig een reactie.

Ons team van enthousiaste en deskundige kinderlogopedisten en logopedisten staat voor u klaar. Wij helpen u graag. Neem contact met ons op!
Openingstijden? Kijk hier.

Verhindering

Een verhindering voor een afspraak, kunt u uitsluitend, gemakkelijk en snel, hier melden. Dan komt uw verhindering namelijk direct bij de behandelend logopedist terecht!
Als het niet anders kan, dan kunt u uw verhindering ook telefonisch bij kantoor melden via tel.nr. 010 – 592 38 94. Spreek a.u.b. bij geen gehoor langzaam, duidelijk en volledig de voicemail in met uw bericht, de naam, geboortedatum dan degene om wie het gaat èn uw telefoonnummer.
De voicemail registreert datum, dag en tijdstip van de ingesproken verhindering.
Verhinderingen via WhatApp of de e-mail adressen @logopedieklave4.nl, kan onze organisatie niet goed verwerken.
Daarom kunt u een verhindering niet doorgeven via de praktijk WhatsApp nummers of de e-mail adressen  @logopedieklaver4.nl
Klaver 4 ws nr.1437dEen een verhindering via de praktijk WhatsApp nummers of de e-mail adressen @logopedieklaver4.nl wordt niet geaccepteerd als een geldige verhindering.

Wanneer is mijn afspraak? Lees hier meer.
Wat is de naam van kinderlogopedist of logopedist? Kijk hier.
Lees hier meer over een verhindering en oplossingen bij een verhindering.

“Kan hij straks zijn theoretisch rijexamen halen?
Klaver 4 kinderlogopedist en logopedist vermindert lees- en spellingsproblemen”