“Praten en begrepen worden zijn basisbehoeften van ieder mens
Klaver 4 kinderlogopedist en logopedist dragen bij aan deze levensbehoeften”

Visie Kinderlogopedie & Logopedie Klaver 4

U als cliënt/patiënt staat centraal.
Kinderlogopedie & Logopedie Klaver 4 is een daadkrachtige, dynamische kwaliteitspraktijk, die samenwerkt met andere disciplines. Onze praktijk staat bekend om de vriendelijke en resultaatgerichte aanpak. De Klaver 4 kinderlogopedisten en logopedisten zijn enthousiaste, open en bevlogen professionals, waarvoor multidisciplinair werken vanzelfsprekend is.
Onze behandelingen zijn erop gericht bij iedere cliënt het gewenste resultaat te bereiken waarbij  het belang en het welzijn van iedere cliënt leidend zijn.

Uiteraard speelt de samenwerking tussen u en de Klaver 4 kinderlogopedisten en logopedisten hierbij een belangrijke rol.
Van de cliënt verwachten wij een goede inzet en medewerking.
Van ons kunt u goede voorlichting, deskundig advies en uitstekende behandelingen verwachten.
Onze praktijkvestigingen en behandellocaties zijn goed toegankelijk, bereikbaar en er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de buurt.

Onze doelstelling

Klaver 4 ws nr.1011bVoor elke cliënt een persoonlijk afgestemde kwalitatief hoogstaande kinderlogopedische en logopedische behandeling, in een ontspannen, persoonlijke en vriendelijke sfeer waar zowel onze vakbekwame kinderlogopedist, logopedist als de cliënt zich prettig en veilig voelen.

Daarbij gebruiken wij actuele, beproefde en moderne onderzoeksmethoden, therapieën en materialen. Tijdens de behandelingen houden wij u continu op de hoogte wat wij doen en waarom.
Klaver 4 kinderlogopedisten en logopedisten bieden totale logopedie op kwalitatief hoog niveau.

Onze missie

Klaver 4 kinderlogopedisten en logopedisten helpen baby’s, kinderen, volwassenen en ouderen in hun eigen buurt, door persoonlijke en effectieve behandelingen, de voorwaarden voor adequate communicatie, lezen, spelling, ademhaling, kauwen + (door)slikken van eten, drinken en medicijnen en andere mondfuncties, te maximaliseren.
Wij zijn altijd bezig om onszelf, de praktijk en de behandelingen nog beter te maken. Wij hebben de ambitie onze expertise verder te verdiepen en uit te breiden.

Deze missie vertaalt zich concreet in het, door ons kundige en enthousiaste kinderlogopedisten en logopedisten, dicht in de buurt, in een prettige sfeer, effectief verminderen van belemmeringen en beperkingen in taal, spraak, ademhaling, stem,

horen, luisteren, mondfuncties waaronder kauwen + (door)slikken, zodat ù zo optimaal mogelijk kan communiceren, lezen, spellen, ademhalen, eten, drinken en gezonde mondfuncties heeft thuis, op school en op het werk.

Klaver 4 kinderlogopedisten en logopedisten richten zich op het opsporen, diagnosticeren, begeleiden, adviseren en behandelen van taal-, spraak-, adem-, stem-, gehoor-, luister-, kauw-,  slik-  en mondfunctieproblemen bij baby’s, kinderen, volwassenen en ouderen in hun eigen vertrouwde omgeving zodat voor iedereen, overal, probleemloos communiceren, lezen, spelling, ademhalen, eten en drinken binnen bereik ligt.

Aanmelden

Klaver 4 ws nr.1183

U kunt uzelf, uw baby, kind, partner, vader/moeder/broer of zus hier direct aanmelden, voor een afspraak bij Kinderlogopedie & Logopedie Klaver 4 of als u geen internet heeft, dan kunt u bellen met
Kinderlogopedie & Logopedie Klaver 4 (tel. 010 – 592 38 94). Mocht u de voicemail aan de lijn krijgen? Spreek dan langzaam en duidelijk uw naam, telefoonnummer en boodschap in, zodat wij u zo snel mogelijk terug kunnen bellen.

Heeft u een vraag? Vind hier eenvoudig en snel, een duidelijk antwoord!

Voor informatie kunt u ons kantoor bereiken

  • via contact,
  • per e-mail: info@logopedieklaver4.nl,
  • telefonisch: 010 – 592 38 94. Voicemail aan de lijn? Spreek dan uw naam, telefoonnummer in, zodat u zo snel mogelijk teruggebeld kan worden. Of
  • via WhatsApp-algemeen: 06 – 2000 60 68. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Ons team van enthousiaste en deskundige kinderlogopedisten en logopedisten staat voor u klaar. Wij helpen u graag. Neem contact met ons op!
Openingstijden? Kijk hier.

Verhindering

Een verhindering voor een afspraak, kunt u uitsluitend, gemakkelijk en snel hier melden. Dan komt uw verhindering namelijk direct bij de behandelend logopedist terecht!
Als het niet anders kan, dan kunt u uw verhindering ook telefonisch bij kantoor melden via tel.nr. 010 – 592 38 94. Spreek a.u.b. bij geen gehoor langzaam, duidelijk en volledig de voicemail in met uw bericht, de naam, geboortedatum dan degene om wie het gaat èn uw telefoonnummer.
klaver-4-ws-nr-1282wsDe voicemail registreert datum, dag en tijdstip van de ingesproken verhindering.
Verhinderingen via WhatApp of de e-mail adressen @logopedieklave4.nl, kan onze organisatie niet goed verwerken.
Daarom kunt u een verhindering niet doorgeven via de praktijk WhatApp nummers of de e-mail adressen  @logopedieklaver4.nl
Een bericht van verhindering via de praktijk WhatsApp nummers of de e-mail adressen  @logopedieklaver4.nl wordt niet geaccepteerd als een geldige verhindering.

Wanneer is mijn afspraak? Lees hier meer.
Wat is de naam van kinderlogopedist of logopedist? Kijk hier.
Lees hier meer over een verhindering en oplossingen bij een verhindering.

“Stoornis in het autisme spectrum?
dankzij Klaver 4 kinderlogopedist en logopedist is communicatie mogelijk”