Alle zorgverzekeraars betalen aan Kinderlogopedie & Logopedie Klaver 4 een lager bedrag uit, dan het NZA tarief dat staat voor een op verantwoorde wijze uitgevoerde, hoog gekwalificeerde kinderlogopedische en logopedische behandeling conform de eisen en voorwaarden van  zorgverzekeraars.
Het NZA tarief logopedie is gebaseerd op een landelijk kostenonderzoek uitgevoerd door de Nederlandse ZorgAutoriteit (NZA) en afgerond door een onafhankelijk en gerenommeerd bureau (Sira).
Uit dit kostenonderzoek komt naar voren dat kinderlogopedisten en logopedisten door de zorgverzekeraars structureel onderbetaald worden en wat het werkelijke tarief is, waarvoor kinderlogopedisten en logopedisten op verantwoorde wijze, een hoog gekwalificeerde kinderlogopedische en logopedische behandeling conform de eisen en voorwaarden van zorgverzekeraars kunnen leveren.
Dat alle zorgverzekeraars een lager bedrag betalen aan Kinderlogopedie & Logopedie Klaver 4 is het gevolg van de keuze die Kinderlogopedie & Logopedie Klaver 4 heeft gemaakt om met àlle zorgverzekeraars contracten af te sluiten.

Deze keuze van Kinderlogopedie & Logopedie Klaver 4 om met alle zorgverzekeraars contracten af te sluiten, is ten gunste van ù of degene die kinderlogopedie of logopedie krijgt, wànt door de contracten van onze praktijk met àlle zorgverzekeraars, hoeft u zèlf niet bij te betalen voor behandelingen.

Het verschil tussen het bedrag dat de zorgverzekeraars aan Kinderlogopedie & Logopedie Klaver 4 betalen èn het NZA tarief, passen de kinderlogopedisten en logopedisten van Kinderlogopedie & Logopedie Klaver 4 uit eigen zak bij om ù een hoog gekwalificeerde kinderlogopedische en logopedische behandeling conform de eisen en voorwaarden van de zorgverzekeraars te kunnen blijven bieden en geven.

Hoe laag het lagere bedrag dat zorgverzekeraars aan Kinderlogopedie & Logopedie Klaver 4 betalen voor een hoog gekwalificeerde kinderlogopedische of logopedische behandeling conform de eisen en voorwaarden van de zorgverzekeraars is, varieert per zorgverzekeraar. En komt bij alle zorgverzekeraars bij lange na niet in de buurt van het NZA tarief.
Lees hier de tarieven die Kinderlogopedie & Logopedie Klaver 4 hanteert.