Zomer 2018 vierde het 12 koppige team van Kinderlogopedie & Logopedie Klaver 4 het 30 jarig jubileum van de praktijk op het zonovergoten strand van Scheveningen.
Een zinderend bijna dagvullend feest was door een groepje kinderlogopedisten en logopedisten van de praktijk, enthousiast en tot in de puntjes georganiseerd.
Het feestprogramma was overladen met geslaagde verrassingsactiviteiten: een sportief tweekamp op het strand, een geweldige djembé workshop (ons djembé concert werd zelfs gefilmd en gefotografeerd door andere strandbezoekers!) èn “De eerste officiële Kinderlogopedie & Logopedie Klaver 4 teamquiz” werd gehouden met vragen als
”Hoeveel jaar werken alle kinderlogopedisten en logopedisten bij elkaar in de praktijk?”
“Hoeveel bruine ogen zijn er in het team aanwezig?” en
“Op hoeveel locaties werken de kinderlogopedisten en logopedisten gemiddeld per persoon?”
Een ander programma onderdeel was het uitgebreid ‘toespeechen’ van de verraste praktijkhouder.
Tussen de activiteiten door waren er steeds heerlijke versnaperingen vergezeld met drankjes. Het diner bestond uit een gezellige barbecue met een ‘grande dessert’. Aan het eind van de dag waren alle teamleden voldaan, weer helemaal met elkaar bijgepraat èn volledig uitgeteld. Het laatste vooral door de uitputtende inzet van het team bij het sportieve tweekamp ondanks de 32 graden Celsius die dag!
Toen de zon oranje-rood achter de horizon verdween gingen alle teamleden met een zilveren Klaver 4 ter herinnering naar huis.
Voor iedereen die kinderlogopedie en logopedie krijgt en hier in eigen woorden vertelt hoe hij/zij kinderlogopedie en logopedie bij Klaver 4 ervaart, ligt er tot einde 2018 bij uw eerstkomende afspraak, een leuke kleine attentie klaar!