Wilt u een samenwerking aangaan met Kinderlogopedie & Logopedie Klaver 4?

 • Neem contact met ons op om kosteloos en vrijblijvend te bespreken welke en wat voor vorm van samenwerking u helpt en wat onze mogelijkheden daarin zijn.
  Logopedie op school/dagverblijf wordt onder bepaalde condities en voorwaarden vergoed door veel zorgverzekeraars
  c
 • Online logopedie, dat is logopedie op afstand (internet-/telelogopedie) via het beeldscherm van computer, notebook of tablet middels een beveiligde videoverbinding (ClickDoc) voor uw leerlingen, klanten of personeel behoort tot de mogelijkheden die wij aanbieden.
  Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 
  Online logopedie, dat is logopedie op afstand (nternet-/telelogopedie) wordt onder bepaalde condities en voorwaarden vergoed door alle zorgverzekeraars.
  c
 • Onze praktijk verzorgt en heeft ervaring met het geven van trainingen, workshops  en lezingen op maat voor uw personeel, relaties, klanten, leerlingen of ouders.
  Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
  Deze dienstverlening wordt door zorgverzekeraars niet vergoed of bekostigd.
  c
 • Kinderen leren hun moedertaal, maar zònder ouderbetrokkenheid is extra taalstimulering een moeizaam traject!  Herkent u dat?
  Kinderlogopedie & Logopedie Klaver 4 biedt de unieke methodiek TOLK, om ouderbetrokkenheid effectief bij taalstimulering te bevorderen. Lees hier meer.
  Wilt u ook ècht succes met taalstimulering door effectieve ouderbetrokkenheid?
  Wilt u de onderwijskansen van een kind/kinderen vergroten?
  Informeer dan naar onze individuele of groepsmogelijkheden met TOLK voor ouder(s)/begeleider(s) en/of leidsters/leerkrachten van kinderen van 0 tot 10 jaar. 
  Deze dienstverlening wordt door zorgverzekeraars niet vergoed of bekostigd.

Neem vrijblijvend contact op voor informatie met Eline van Hoogdalem, tel. 010 – 592 38 94, hier of mail naar elinevanhoogdalem@logopedieklaver4.nl