Bij Kinderlogopedie & Logopedie Klaver 4 streven wij ernaar om zo veel als mogelijk continuïteit van de behandeling te bieden.
Daarom zal er bij eventuele ziekte, een vakantiedag (buiten de basisschoolvakanties), nascholing of andere verplichtingen van uw behandelend kinderlogopedist of logopedist in de meeste gevallen, waarneming zijn door een gediplomeerd en kwaliteitsgeregistreerd kinderlogopedist of logopedist vanuit of buiten het team van Kinderlogopedie & Logopedie Klaver 4.
In alle andere gevallen bekijken wij samen in overleg met u of de behandeling op en ander tijdstip of dag plaats kan vinden. Mocht het onverhoopt zo zijn dat er geen ander tijdstip of dag kan worden gevonden, dan zorgen wij ervoor dat u op andere wijze wordt voorzien van oefeningen op maat en op u afgestemde instructies, zodat u tot de volgende afspraak verder kunt oefenen.

Ook tijdens de basisschoolvakanties streven wij ernaar om zo veel als mogelijk, continuïteit van de behandeling te bieden.
Krijgt uw kind logopedie op school en mocht de school tijdens de basisschoolvakantie of om andere reden gesloten zijn? Dan vindt de kinderlogopedische of logopedische behandeling voor die keer of meerdere keren in overleg met u, in één van de dichtstbijzijnde praktijkvestigingen plaats.